«

»

Nov 23 2009

Whiskybloggen: Bloggen avslöjar Mackmyras nästa whisky släpp!!!

Reserve.jpg
Mackmyra Reserve Rök Sherry

Jag tror mig veta med ganska stor sannolikhet vad Mackmyra kommer släppa för whisky nästa gång. På helgens provning gick jag ut hårt och ställde frågan. När släpper ni den rökiga whisky på sherryfat. Det blev ett svar som sa: Va..hur..hehe det vet man aldrig…tolkar jag sedan ansiktsuttrycket och svaret lite senare under kvällen när jag envisades lite och svaret blev : snart, så skulle jag nog gissa att med 95% säkerhet att vi får se en Mackmyra rök på Sherry nästa släpp.

Att man sedan talade sig varm för det glaset med just det receptet : 47% destillerat 2004 och tappat 2009 vilket innebär att den finns på stora fat. Själv rekommenderar man max 5 år på 30 litersfat. Allt det här talar för min teori.

Share Button
Lasse skriver:

Det låter som att även Whiskyn har en ”Silly-season” med spekulationer inför kommande händelser… Köpte mig en Caol Ila från 96 och fick en liter Glenlivet (18 årig) av gumman när hon kom från värmen så nu finns det godis hemma… Frågan är bara hur ofta man får prova…? Nej skämt åsido. Glen var bättre men Caol höll längre i smaken… Du inspirerar…

Holger skriver:

Ja det gäller skapa lite Whisky intresse med silly spekulationer :). Kul att du gillar bloggen. Kommer lite till om Mackmyra redan i morgon om själva provningen.

Holger skriver:

Jag gillar både Glenlivet och Caol Ila. Jag tror jag smakat bägge två.