«

»

okt 04 2013

Holger Berndt

Whiskybloggen: Sista dagen på Islay

imageRegndis och ibland tittar solen fram. Vi checkar ut från Lambeth House och säger hej då till Margreth. Alla som  har bott där känner till hennes hurtiga och glada röst. Öns fräschaste B&B. Vi åker bort till Bruichladdichför att titta in butiken. Blir inget köp där. Vi har redan överlast. 🙂

Det blir en tur till Kilchoman för en fika. Sedan kommer Bruno och Ola på att de glömt den traditionella fotograferingen framför Bowmore. Det blev en tur dit igen. Bruno med de vanliga orden ”jag ska bara…..”, sen försvann han in i destilleriet.

Ja till slut parkerade vi nere i Port Askaig. Lite käk på hotellet sedan körde vi på färjan. Rutten genom Sound of Isla är otroligt vacker med två olika öar  med varsin speciell natur. När vi girar babord så ligger MacArthurs Head på styrbordssida som sista utpost av Islay.

väl i Kennacraig väntade en biltur till hotellet i Glasgow. Senare kommer jag med lite reflektioner av vår resa. Just nu vill man fokusera på att få hem alla buteljer. Slainte

image

image

image

Share Button