«

»

Dec 21 2013

Holger Berndt

Whiskybloggen: God Jul alla whiskyvänner

DuvemålaPling! sa det i telefonen. Ett SMS från Box Destilleri. Det var Peter Söderlind som direkt ute från lagerhuset skickade en bild på ett av våra 3 fat. Ett fat som han inte kunde komma åt att fotografera sist. Det kallar jag fatägarservice. Man får ett leende på läpparna varje gång man ser något nytt på vårt fat. Det känns tryggt att Peter går där uppe i lagerhuset och klappar om våra fat.

När vi nu i klubben siktar in oss på årsmötet som går av stapeln den 7 Mars. Efter årsmötet blir det en whiskyprovning. En kallelse här på sidan kommer senare. Dessutom kommer vi att arrangera en bussresa till Malmö Whiskyfestival den 29 Mars. Boka in dessa två datum redan nu.

Den 13 December hade vi styrelsemöte. Så fort protokollet är justerat kommer vi ladda upp det på vår Intranetsida. Utöver årsmötet & whiskyprovningen samt resan till Malmö diskuterade vi även att redan ny för att planera för ett nytt fatköp. Denna gången blir det bara ett fat. Frågan kommer vi ta upp på årsmötet.

Om några dagar är det julafton. Jag gissar att det kommer ”klucka” lite i paketen. Här kom tomten redan idag när jag hämtade min North Highland från 1995. Har ännu inte öppnat den utan det blir till jul. Just nu sitter jag och sippar på en 15-årig Glennfiddich.

Jag vill önska alla medlemmar i Malty Towers och alla som läser bloggen en riktigt God Jul

Slainté

Share Button