«

»

jun 09 2015

Holger Berndt

Whiskybloggen: Provning tisdag. Vilken ska bort – FEL FEL FEL

2eIkväll är det Anders Jonasson på Länsmansgården som håller i provningen. Ett udda men himla roligt tema. Temat var efter Brasse Brännströms ”en ska bort” i Fem myror är fler än fyra elefanter. Vi skulle gissa vilken whisky som skulle bort. FEL FEL FEL !!! och hur än vi hade fina förslag så var det fel.

Ja vilken skulle bort. Det kan ni försöka räkna ut. Jag tror inte ni knäcker vilken whisky som Anders hade tänkt sig skulle bort. Kommentera gärna . Jag bjuder på en dram till den som gissar rätt. Vi fick prova dessa blint ni får i alla fall se vilka sorterna är.

1 Kilchoman Single cask release 61,1%  5y.o.

2 Kilchoman 100% Islay release 50%

3 Ardbeg Ten 46%

4 Port cask Matured 55%

 

2d2c

Share Button